sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Coleslaw

Coleslaw on amerikkalaista kaalisalaattia. Se toimii hyvin lisukkeena esimerkiksi hampurilasille tai lihalle. Kaaliksi kannattaa valita mahdollisimman napakka yksilö. Salaatti kannattaa valmistaa hyvissä ajoin ennen tarjoilua, että maut ehtivät tasaantua.

Resepti:


noin 300 g
kaalia
1-2
porkkanaa
15 cm pätkä
purjoa
1 dl
majoneesia
2 rkl
kermaviiliä
1 tl
(dijon)sinappia
1,5 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
sokeria
½ tl
suolaa

mustapippuria


Pilko kaali niin ohuiksi suikaleiksi kuin pystyt. Raasta porkkana karkeimmalla terällä. Leikkaa purjo ohuiksi suikaleiksi. Yhdistä keskenään ja lisää kastikkeen ainekset. Sekoita tasaiseksi ja anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti